Info & kontakt

Topimage Books

Välkommen till www.joachimbrink.com

Jag har över tio års erfarenhet inom journalistik, fotografi & fotojournalistik, redaktionellt arbete samt copywriting & kommunikation (både strategiskt och operativt).

Idag arbetar jag som heltidsanställd kommunikatör. Jag tar därför sällan frilansuppdrag – förutom sådana som fångar mitt intresse. Mitt frilansarvode baseras på SJF:s frilansrekommendation (för text) och BLF:s prislista (för foto).

Jag har en bakgrund som skribent, journalist inom fackpress, textredaktör samt som copywriter inom redaktionell kommunikation.

Jag arbetar sedan 2013 som kommunikatör med ansvar för extern kommunikation vid Högskolan i Halmstad. I denna yrkesroll arbetar jag både strategiskt och operativt med kommunikationsinsatser – såsom artiklar för webb och magasin, pressmeddelanden, mediekontakter, samt strategiskt i sociala medier samt inte minst som redaktör för återkommande större trycksaker.

Jag har dessutom mångårig erfarenhet som andreredaktör vid Göteborg International Film Festival, med hundratals utlandskontakter samt produktion och redigering av tusentals texter på svenska och engelska.

Jag har arbetat som fotograf på frilansbasis, och som kommunikatör är fotografering och bildbearbetning en av mina huvuduppgifter. Jag har även utvecklat Högskolans bilddatabas och de principer som den bygger på.

Utöver detta har jag formgett flera böcker och trycksaker, men arbetar inte heltid med layout.

Curriculum Vitae: Ladda ner mitt CV HÄR. (PDF, 104K)


Tidigare uppdragsgivare som frilans: