Info & kontakt

Topimage Books

Välkommen till www.joachimbrink.com

Jag har över tio års erfarenhet inom journalistik, fotografi & fotojournalistik, redaktionellt arbete samt copywriting & redaktionell kommunikation.
Baserad i Majorna, Göteborg.

Jag har hittills aldrig missat en deadline och följer de pressetiska reglerna. Mitt arvode baseras på SJF:s frilansrekommendation (för text) och BLF:s prislista (för foto).

Om vikten av en välformulerad text …

Att skriva och formulera sig på ett tydligt och rättframt sätt är ofta svårare än vad många tror. Skall texten dessutom vara kort och kärnfull – utan att fördenskull tappa i fokus och skärpa – så krävs en professionell skribent med lång erfarenhet.

Om ni har behov av en skribent med både erfarenhet, allmänbildning och god stilistisk förmåga – kontakta då mig. Jag har en bakgrund som klassisk skribent, journalist inom fackpress, textredaktör samt som copywriter inom redaktionell kommunikation.

Jag har dessutom mångårig erfarenhet (sedan 2006) som andreredaktör vid Göteborg International Film Festival, med hundratals utlandskontakter samt produktion och redigering av tusentals texter på svenska och engelska.

Har även arbetat med strategisk kommunikation, till exempel marknadsföring av projekt, mediekontakter, presskit med mera. Utöver detta har jag formgett ett flertal böcker och stora trycksaker, men arbetar inte heltid med layout. Kontakta gärna mig om ni är intresserade.

Jag arbetar också som frilansfotograf (se nedan) – en styrka om man är journalist.

… och betydelsen av kraftfullt fotografi

Det har aldrig sålts fler systemkameror än idag. Samtidigt är behovet av professionella frilansfotografer större än någonsin. Allt fler upptäcker att det inte räcker med att äga en kamera för att kunna fotografera – digitalt foto är både en konst och ett hantverk som ställer lika höga krav på fotografen som dess analoga motsvarighet.

Om ni behöver en frilansfotograf som arbetar med fotojournalistik ”on location”  – kontakta då mig. Jag har många års arbete inom fotografi och fotojournalistik och har dessutom fotograferat bröllop.

Utöver detta har jag även mångårig erfarenhet som fastighetsfotograf / mäklarfotograf. Besök gärna min mäklarportfolio om ni är intresserade.

Medlem av Bildleverantörernas Förening.

Kontakta mig för ett samarbete!

INNEHAR F-SKATTESEDEL

Curriculum Vitae: Ladda ner mitt CV HÄR. (PDF, 104K)


Uppdragsgivare: